emelokosarberles@gmail.com

+36 20/5 111 333

Bérlés már kezelővel is!

Jól jönne egy szakártő segítség, aki kezeli Ön helyett a bérelt emelőt? A 2015-ös évben kosaras emelőink már kezelővel együtt is bérelhetőek. Részletekről, a kezelő bérlésének költségéről kérem érdeklődjenek telefonon, vagy személyesen.

Bővebben

Kosaras autó bérlés is!

Bővítjük termékpalettánkat, így telephelyünkön már nemcsak kosaras emelők, hanem kosaras autó is bérelhető. Új szerzeményünk a Snake 2010 RE Compact minimum 3,5 tonna össztömegű járműalvázakra készült. A kosár képes függőleges irányban mozogni, mely előnyt jelenthet homlokzatok, nagyobb vagy egybefüggő üvegfelületek, falfelületek esetén, hiszen gyorsabban válthatunk munkapozíciót. A kosaras autó sajátossága, hogy nevéhez hűen kompakt, kis méretű zárt állapotában. A 20 m munkamagasságú és 220 kg tehetbírású felépítménnyel ellátott jármű teljes magassága mindössze 2,4 m.

Bővebben

Új gépek, állványok!

Januárban újabb két elektromos ollós beltéri emelőgép érkezett. Típusok: Haulotte Compact 10N, és Compact 12.

 

Megérkeztek a profi ipari guruló állványaink. szintén bérelhetőek Miskolci telephelyünkön.

Bővebben

Új gépek érkeztek!

Decemberben két új elektromos ollós beltéri emelőgép érkezett. Mindkét gép Miskolcon bérelhető. Típusok: Haulotte Compact 14, és Compact 8.

 

Januárban guruló állványok beszerzését tervezzük, így ezek is bérelhetők lesznek. Figyeljék híreinket!

Bővebben

Most ingyenes visszaszállítás!

Most bérelhető személyemelők, kosaras emelők szállítása kifejezetten kedvező, ingyenes is lehet!

Elkészült a gépszállító teherautónk, ennek örömére ingyenes visszaszállítást biztosítunk bérlőinknek. Most 5 napon túli bérlés esetén cégünk a visszaszállítás díját magára vállalja, bármely típusú gép szállításakor, Miskolctól 50km-es körzeten belül.

Bővebben

Új Haulotte Compact 14

Új gép érkezett! Beltéri ollós, Haulotte Compact14, 14m munkamagasságú elektromos fehér kerekes személyi emelő. A gép telephelyünkön kölcsönözhető. További személyi emelők bérlése szintén miskolci telephelyünkön történhet.

Bővebben

Híreink 08.31.

Gépparkunk egy új oszlopos beltéri személyi emelővel bővült, mellyel 10 m-es munkamagasságban lehet dolgozni, kis helyen elfér és 3 m-es oldalkinyúlása is van. Bérelhető továbbra is telephelyünkön Miskolcon. Ennek az emelőnek a neve: HAULOTTE STAR 10.

Bővebben

Híreink

Gépparkunk egy újabb személy emelővel bővült, amely az oszlopos emelők kategóriájába tartozik és a JLG Toucan 1010 nevet viseli. Ez a kosaras személy emelő a Star 10-hez hasonlóan 200 kg kosárterhelést bír el,ez két fő számára teszi lehetővé a munkavégzést. Az önjáró elektromos beltéri személy emelő munkamagassága 10 méter. A JLG Toucanról készült fényképeket a Galéria menüpontban lehet megtekinteni.

Bővebben

Híreink

A közelmúltban két kosaras emelőgépünk érkezett, melyek már rendelkezésre is állnak a bérlők számára és jelenleg is kölcsönözhetőek. Az egyik típus egy önjáró karos, elektromos beltéri emelő ez a HAULOTTE HA 12IP névre keresztelt személyemelő, rendkívül sokoldalúan felhasználható, emiatt közkedvelt a bérlők körében.A szerelőkosár munkamagassága 12 méter és a nehezen elérhető helyekre is beér, köszönhetően a gép adottságainak. A másik személyemelő a HAULOTTE Ha 16 PX, amely hasonló tulajdonságoknak örvend, annyi különbséggel, hogy ez önjáró kültéri, diesel karos emelő. A szerelőkosár munkamagassága 16 méter, kiváló munkavégzést biztosít, megbízható és egyértelműen megkönnyíti a magaslati munkát ..

Bővebben

Vissza

Adatvédelmi nyilatkozat és cookie-k kezelése

Minden jog fenntartva:  AXL Emelőkosár Kft.  2019       Az oldalt készítette: Kiss Sándor   www.visualcenter.hu